Home / Novo / ANASTASIJA SPREMNA DA SE UDA ZA ĐORĐA “Želim da se potrudi oko prosidbe! Zbog njega sada pričam kao da sam iz Novog Sada”

ANASTASIJA SPREMNA DA SE UDA ZA ĐORĐA “Želim da se potrudi oko prosidbe! Zbog njega sada pričam kao da sam iz Novog Sada”

Pjevačica Anastasija Ražnatović priznala je da je započela život sa svojim momkom, a na pitanje koga Ceca više voli Đorđa ili Bogdanu, imala je spreman odgovor. “Snaha živi s Cecom, pa su bliže. Đole i ja smo u Novom Sadu” rekla je Anastasija. “Jeste li sada u Novom Sadu? Jesi li pokupila neke naglaske?” bilo je pitanje koje je Ražnatović dobila, na šta je ona rekla: “Da. Čuje li se malo? Pokupila sam ga od njega. Djeca iz okolice su iznenađena, ondje vise kad dođem, ali meni je to sve lijepo.

Moja oaza mira je Novi Sad, tamo se dobro osjećam. “Udala bih se za svog dečka Georgea, zajedno smo već četiri godine. Ne bih ga zaprosila, nisam toliko moderna. Sigurno bih voljela da se potrudi oko prosidbe, da bude romantičan. Doći će to kad treba doći. Ne žurim sa tim, nisam opterećena. Kad to ozvaničimo brakom, ništa se neće promijeniti” dodala je Anastasia za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money