Home / Zanimljivosti / Američke Bolnice Smislile Novu Taktiku: Oboljelima Od Virusa Daju Nešto Što Svi Mi Imamo Kod Kuće (VIDEO)

Američke Bolnice Smislile Novu Taktiku: Oboljelima Od Virusa Daju Nešto Što Svi Mi Imamo Kod Kuće (VIDEO)

Kako prenose pojedini mediji  , doktori u Njujorku su počeli primjen jivati taktike svojih kolega kiz Kine za one pacijente koji su obolili od virusa korona. Naime , ovi doktori im daju velike količine vitamina C.

 

Pulmolog Endru Veber , sve svoje pacijente na intenzivnoj njezi je tretirao sa vitaminom C , i to tako što im je davao u venu. 1500 mg vitamina C , predstavlja zaista moćan prirodni antioksidans . Inače ovo je doza koja pedstavlja 16 puta veću količinu nego što je Nacionalni institut za Zdravlje preporučio, odrasli bi trebali oko 90 mg da konzumiraju , dok je kod žena 75 mg.

 

Dodao je  kako se primjenjivala na svim pacijentima koji su u Šangaju bili pozitivni na koronu. Pacijenti su tada primali velike doze vitamina C , i mnogo bolju sliku su imali od onih koji nisu uzimali vitamin C. Naime , poznato je da je vitamin C glavni u borbi protiv virusa , pa tako i nije loše pokušati i u borbi sa ovim smrtonosnim korona virusom.

https://www.youtube.com/watch?v=2QqIccSajQs&feature=emb_logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money