Home / Magazin / ‘Ajd Što Se Ne Zna Obući, Nego Joj I Rodna Kuća Užas – Dragani Mirković Je Bolje Da Okreči Kuću

‘Ajd Što Se Ne Zna Obući, Nego Joj I Rodna Kuća Užas – Dragani Mirković Je Bolje Da Okreči Kuću

Nedavno je pjevačica Dragana Mirković bila gost u jednoj emisiji u kojoj je pričala o svom djetinstvu , odrastanju te se priklonila i svom rodnom i porodičnom domu , gdje se pjevačica rodila , a potom provela i djetinstvo , sve dok se nije udala.

 

Kuća u kojoj je Dragana odrasla , izgleda poprilično atraktivno , i nikada se nebi reklo da je toliko stara. Dragana je u toj emisiji pričala i o glumcu Jean –Claude Van Damu , te kako je imala priliku upoznati ga , te je istakla da se to desilo zahvajujući njenom suprugu Toniju , koji nema nikakave veze ni sa pjevanjem a ni sa glumom , nego je bio glavni zastupnik ekskluzivne marke automobila za europski dio , a belgijski glumac je došao u Beč , kupiti automobil.

Tada ga je i Dragana upoznala , i čini se da su postali dobri prijatelji. Dragana je istakla da joj je na prvom sastanku sa poznatim glumcem bilo vrlo neprijatno , te se pravila da uopšte ne zna ko je on. Ni on također nije znao ko je Dragana  , dok mu njegov redatelj , čija je supruga porijeklom iz Bugarske nije objasnio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money