Home / Magazin / 90-Ih Je Bila Velika Zvijezda U Srbiji – Saznala Je Da Ima Neizlječivu Bolest, Život Joj Se Preokrenuo, Evo Kako Izgleda Danas

90-Ih Je Bila Velika Zvijezda U Srbiji – Saznala Je Da Ima Neizlječivu Bolest, Život Joj Se Preokrenuo, Evo Kako Izgleda Danas

Ksenija Mijatović je bila popularna pjevačica devedesetih . Naime , ona je pokušala da gura pravi pop fazon. Bila je prepoznatljiva po svom moćnom glasu , te drugačijem stavu , ali estrada je nažalost danas daleko iza nje.

 

Naime , Ksenija se posvetila duhovno svijetu. Pričala je o svom velikom zdravstvenom problemu koji je neizlječiv , te koji ju je natjerao da na neki način pomaže ljudima. Ksenija vodi radionice kroz koje uči ljude kao da vole sebe , te kako da prevaziđu teške situacije.

Naime , Ksenija se od ranog djetinstva bori sa neizlječivom bolesti kože. Ima bolest depigmntacije kože za koju je zvanična medicina rekla da ni danas nema lijeka , te da nemaju odgovore od čega nastaje ta bolest. Tokom svih ovih godina , veliki broj ljudi sa istim ili sličnim problemom se Kseniji obratio za pomoć. Željeli su da prevaziđu svoje strahove i barijere , Ksenija se trudila da ih svojom pričom inspiriše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money